Billiga hotell i Smögen

Billiga hotell i Smögen 1

Smögen är västkustens pärla. Här trängs de pittoreska små husen tillsammans med stadens bästa fiskrestauranger. Dofter av grillat triggar hungern när man promenerar på bryggorna. Det som skiljer badorten från resten av landet är den naturliga skönheten och den otroligt mysiga atmosfären. Smögen är en perfekt semesterort som erbjuder massor av roliga aktiviteter, bra mat och ett vackert landskap. Kombinera dagen med salta bad, sola på de varma klipporna och njut av färska räkor och god fisk. Kustorten är en av Sveriges mest populära semestermål och med billiga hotell i Smögen så finns det här något för alla prisklasser. Strosa omkring på den kända Smögenbryggan och kika in hos de olika affärerna eller ta ett bad vid sandstranden. När det gäller bad och lek finns det massor av bra badmöjligheter. Du kan välja bland klippbad med stegar, snorkling, dykning och även aktivititeter för mindre barn. Smögen har nämligen även grunda stränder som passar utmärkt för de små.

Billiga hotell i Smögen är perfekt för semestern

Efter en lång dag i solen och i havet kan vem som helst bli trött. Som tur är finns det massor av bra och billiga hotell i Smögen att välja på. Eftersom Smögen är en kustort med havet i fokus ligger de allra flesta hotellen och vandrarhemmen nära strandkanten. Det finns många bra vandrarhem om man vill få ut så mycket av semestern som möjligt. Det finns även bra campingplatser, som till exempel Johannesvik camping, för den med lite smalare budget. Det spelar ingen roll vilka billiga hotell i Smögen du väljer egentligen eftersom Smögen i sig erbjuder ett vackert och fridfullt landskap för alla. Eftersom Smögen har så mycket att erbjuda så är det bättre att boka billiga hotell i Smögen för att ha mer pengar över till andra aktiviteter. Något som du måste göra om du spenderar natten i Smögen är att ta dig en kvällspromenad på bryggorna. I solnedgången blir klipporna alldeles orangea och den härliga bryggan med sina restauranger och caféer förvandlas till en livlig mötesplats för kvällsnöjen.Billiga hotell i Smögen 2

 

Kombinera din vistelse på billiga hotell i Smögen med aktiviteter

Att bo ett par nätter på billiga hotell i Smögen är både roligt och rogivande. Du får vakna upp till måsarnas sång och lukten av hav. Efter en god natts sömn kan det passa bra med en frukost som du intar solandes på bryggorna. Se när fiskebåtarna lägger till i hamnen eller ta en promenad och kika på alla de vackra segelbåtarna som ligger förtöjda här. Förutom sol, bad och skaldjur erbjuder Smögen massor av roliga aktiviteter för hela familjen. Om du älskar skaldjur bör du absolut boka in en dag på havet med fiskebåtarna. Du får följa med erfarna fiskare och hjälpa till med deras hummer- och kräftfiske. En gång i tiden var smögenräkorna hotade, men genom aktivt arbete från fiskarna och kommunen så har räkorna återhämtat sig. Tycker du mer om föreställningar och musik kanske en konsert faller dig bättre i smaken. På sommaren samlas många stora artister här för att underhålla glada sommargäster. Tidigare har bland annat Thomas Ledin, Toto och Evert Taube uppträtt i Smögen. Har du bokat några dagar i billiga hotell i Smögen så bör du passa på att se dig om. Det tar inte så lång tid att åka och besöka Nordens Ark, som också ligger i Sotenäs kommun. Nordens Ark är särskilt omtyckt av de små, men alla djurälskare kommer att uppskatta parken. Om du föredrar sol, bad och salta hav så bör du absolut passa på att hyra en båt. Kör omkring i västkustens skärgård och ta med en mysig hemmagjord picknick. Passa på att boka in en båttur tillsammans med din Smögenvistelse innan någon annan hinner före.