Konferenshotell i Smögen

 Konferenshotell i Smögen 1

Med sin närhet till hav och natur så kan ett konferenshotell i Smögen erbjuda alla ingredienser som behövs för en lyckad konferensvistelse. Något som Smögen är känd för är den utsökta maten som håller en extra hög kvalité och oftast fångad samma dag. I vissa fall kan du till och med boka ett kräftfiskepaket och hjälpa till yrkesfiskarna att dra upp sina burar. Självklart får ni även ta del av fångsten, antingen tillagat på båten eller väl i hamn.

 

Om du vill boka ett konferenshotell i Smögen som är mer inriktat på naturen och skönheten så kan ett möte i Hällö vara vara på sin plats. Detta naturreservat ligger söder om Smögen och man kan se tydliga spår från när inlandsisen drog förbi för över 10 000 år sedan. Med sitt kristallklara vatten är ön en klar favorit bland Smögenborna. Här upplever du den äkta skärgården. Du kan bland annat ta del av en sälsafari.

 

Det finns även konferenshotell i Smögen där fokus ligger på avslappning och återhämtning. Boka en heldag på spa-avdelningen eller gå den populära kursen ”Må bra” som handlar om att äta rätt kost. Behandlingar som kroppsmassage eller galvanisk ansiktsbehandling kan vara ett perfekt sätt att varva ner efter ett lyckosamt möte.

 

Mat, dryck och kajakspaddling

För de som gillar mat och dryck så kan konferenshotell i Smögen erbjuda en mängd olika gastronomiska upplevelser. Lär dig till exempel om skaldjuren som lever i vattnet runt om staden samtidigt som du avnjuter en flaska passande bubbel. Det finns även möjlighet att titta in hos Sveriges enda fiskauktion.

 

Det finns även skaldjurs- och sillprovningar att välja mellan. Att prova vad en purfärsk råvara smakar när den dessutom tillagas på ett mästerligt sätt är en upplevelse som du kommer minnas. Det går även att lyxa till det med en ostron- och champagneprovning. Om du hellre vill ha en enklare provning med mer traditionell kost så är en grillbuffé perfekt. Här hittar du välsmakande fisk och mört kött tillsammans med potatis, såser och fräscha sallader. Ytterligare ett alternativ är det välkända julbordet i Smögen.Konferenshotell i Smögen 2

 

Du hittar även de mer traditionella vin- eller whiskeyprovningarna på konferenshotell i Smögen. Att kunna avnjuta fina drycker i gott sällskap samtidigt som man får spännande kunskap är ett väldigt avkopplande.

 

Är du ute efter något mer aktivt så kan konferenshotell i Smögen erbjuda kajakpaddling längst med den vackra västkusten. Möjligheten att beskåda den vackra naturen och kusten på så nära håll är något man inte får missa. Att avsluta en stillsam paddling med en varm badtunna i solnedgången är en oförglömlig upplevelse.

 

Därför är Smögen perfekt för en konferens

Du har alla möjligheter att hålla en lyckad konferens på ett konferenshotell i Smögen. Den vackra kuststaden erbjuder faciliteter av högsta kvalité och i många variationer. För att se till att en konferens blir bra så gäller det att det finns flera aktiviteter som deltagarna kan uppleva tillsammans. Det är här Smögen verkligen kan visa sin finaste sida.

 

Du hittar flera olika paket och erbjudanden beroende på vad du är ute efter. Tänk på att försöka vara ute i så god tid som möjligt då konferenshotell i Smögen är populära. När du väl upplevt den härliga naturliga kusten så är det lätt att förstå varför Smögen räknas som en av Sveriges vackraste kuststäder.