Spahotell i Smögen

200271874-001

 

I Smögen finns det många alternativ om du är ute efter olika behandlingar för att stilla ditt sinne och få lite ro i kroppen. Du kan bada bland klipporna, promenera på bryggan och helt enkelt låta naturen och havet vara ett balsam för själen eller så kan du ta in på ett spahotell i Smögen. Det är närheten och samspelet med havet som gör Smögen så unikt och det är något som du märker under en hotellvistelse.

 

På spahotell i Smögen kan du ta del av bland annat de gamla tvagningsritualerna. Där ingår det bland annat att bli ren med hjälp av tång. Det kan vara ett skönt avbrott från de olika uppvärmda poolerna och jacuzzis som också erbjuds. Självklart så kan du även bada i det härliga havet. Passa på att ta dig ett dopp för att sedan snabbt kunna gå in i en varm och härlig bastu.

 

På spahotell i Smögen hittar du mängder med behandlingar

På ett spahotell i Smögen kan du förvänta dig bra och varierade behandlingar. Det finns till exempel många olika ansiktsbehandlingar att välja mellan, som till exempel ekologisk ansiktsbehandling. Där ingår det peeling, massage, ansiktsmask och en hel del annat som är bra för huden och musklerna i ansiktet. Du kan även boka en galvanisk ansiktsbehandling som ger en fräschare och stramare hud. Den är bra för att avlägsna smuts och släta till rynkorna lite.AA042275

 

Välj behandling utefter vilken typ av hud du har. Det finns behandlingar för dig som bland annat har torrare eller fetare hud, allergier eller rosacea. Även specialbehandlingar är tillgängliga som till exempel mammabehandlingar eller djuprengörande behandlingar. Det är inte bara ansiktsbehandlingar du hittar utan även kroppsbehandlingar, manikyrer, ögonbehandlingar, fotvård och till och med behandlingar för barn mellan 8-16 år.

 

Med ett spahotell i Smögen kan du och resten av familjen fyllas av ro

Att ha någonstans där man kan slappna av från vardagens stressiga aktiviteter är avgörande för välmåendet. Det är viktigt att ägna tid för att stärka familjebanden utan störningar från resten av världen. Spahotell i Smögen är det perfekta stället att ladda batterierna på, så att hela familjen kan ta nya friska tag när ni kommer tillbaka. Det finns inget bättre än att känna sig utvilad och full av liv och energi efter en spasemester.

 

Det finns även möjlighet att gå på avslappningskurser på spahotell i Smögen. Lär dig bland annat hur du ska göra för att andas på ett lugnande sätt. Du kan också gå en kurs där du lär dig hur du tar hand om din kropp genom att äta rätt kost.

 

Spahotell i Smögen erbjuder olika paket

Du kan hitta massvis med paket och erbjudanden om du vill bo på spahotell i Smögen. Bland annat kan du välja en hel dag med spa-aktiviteter eller bara morgon/kväll. I vissa spahotell i Smögen kan du även köpa entré till spa-avdelningen utan att behöva bo på hotellet. Det gäller att boka i god tid då spahotellen snabbt blir fulla. Ge kroppen och själen möjligheter att återhämta sig i en av västkustens vackraste städer.